Skip links
  • Voor 16.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending bij besteding vanaf €80,-
  • Uniek aanbod van topmerken!

Ruilen & Retourneren

Veelgestelde vragen over het ruilen en retourneren van producten bij Per Lui.

Ruilen

Hoe kan ik een artikel ruilen?
U kunt een artikel ruilen voor een andere maat of ander artikel. Bij een ruiling geldt: Het artikel weer inpakken in de ordinale verpakking voorzien van de factuur of een kopie daarvan. Schrijf bij het retourformulier welk artikel of welke maat u wenst te ontvangen en verstuur het pakket voldoende gefrankeerd naar ons adres.
Wij nemen eenmalig de verzendkosten van het opnieuw te versturen artikel om onze rekening.

Let op:
Bij het retour zenden naar Per Lui zijn de verzendkosten voor de rekening van de koper. De factuur is het garantiebewijs. Zonder de factuur of een kopie hiervan kan er geen ruiling plaatsvinden.

De producten kunnen enkel en alleen worden geretourneerd in onbeschadigde staat en originele staat en originele verpakking. De producten moeten in dezelfde conditie verkeren en mogen niet gebruikt of gewassen zijn.

Retourneren

Wanneer moet ik een artikel retourneren?
Wij verzoeken u het artikel te retourneren binnen 14 dagen inclusief retourformulier aan ons te retourneren.

Hoe kan ik een artikel retourneren?
Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien de artikelen in originele verpakking, ongebruikt en voorzien van kaartjes worden geretourneerd.
De factuur is uw garantiebewijs. Zonder de factuur of een kopie hiervan kan er geen creditering plaatvinden.

Let op:
Bij het retour zenden naar Per Lui zijn de verzendkosten voor de koper. Wij crediteren uitsluitend het aankoopbedrag van de artikelen en niet de door u betaalde verzendkosten. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet in ontvangst genomen en derhalve niet gecrediteerd.

Tip:
Om er zeker van te zijn van dat uw artikel veilig wordt verstuurd kunt u het beste met track & trace versturen zodat u ten alle tijden een bewijs heeft van de zending.

Wanneer krijg ik mijn geld teruggestort?
Indien u bij ruiling het geld wilt ontvangen, ook graag op de factuur vermelden. Het totaalbedrag verminderd met de kosten die wij hebben moeten maken voor het verzenden van de order wordt dan binnen 8 dagen op uw bank of girorekening teruggestort.

Als u heeft betaald met de creditcard dan zullen wij het bedrag terugstorten op uw creditcard account.

Datum 26 juni 2020 Sylvana
Momenteel uitverkocht Stuur mij een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.