Skip links
  • Voor 16.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending bij besteding vanaf €80,-
  • Uniek aanbod van topmerken!

Disclaimer & Privacybeleid

Privacy statement

Per lui hecht een grote waarde aan dat de verwerking van uw persoonsgegevens gebeurt op een wijze die in overeenstemming is met de bestaande waarborgen voor de bescherming van uw privacy.
Voor toegang tot het gesloten gedeelte van de site is het noodzakelijk om uw gegevens achter te laten zodat Per Lui u optimaal van dienst kan zijn.
Op het moment dat u deze gegevens op de site achterlaat, stemt u automatisch in met ons privacybeleid. We verzoeken u daarom onderstaande informatie zorgvuldig te lezen.

Privacy Beleid

Per Lui streeft ernaar om haar productaanbod en diensten zo goed mogelijk te laten aansluiten op uw specifieke behoeften. Daarvoor is het noodzakelijk dat wij gegevens van u verzamelen.

Per Lui hanteert bij het verzamelen van informatie via onze website een strikt privacybeleid conform de vernieuwde Europese wetgeving op dit gebied, opgenomen in de Algemene verordering gegevensbescherming (AVG). Deze wet helpt uw privacy te beschermen. De AVG is onder andere van toepassing op de persoonsgegevens die verwerkt worden binnen de website van Imperium. Onder persoonsgegevens wordt informatie verstaan die herleidbaar is tot een persoon (bijvoorbeeld: naam, adres, e-mail).

Wat doet Per Lui met uw gegevens?
Gebruik maken van anonieme bezoekersgegevens:
Voor de meting van webstatistieken verzamelt Per Lui anoniemen gegevens over het gebruik van onze website middels verschillende diensten (o.a Google Adwords, Google Analytics en Cleafs). Met behulp van deze gegevens kan Per Lui zijn website verbeteren en zijn dienstverlening optimaliseren.

Op de website van Per Lui maken we gebruik van cookies. Dit doen wij:
– om uw voorkeuren te registreren.
– om informatiesessies te registeren.
– om uw vroegere activiteiten op de site te registreren om bij uw volgend bezoek een betere dienstverlening te bieden.
– om de inhoud en de presentatie van de site aan te passen op basis van uw browsertype of een andere informatie die door de browser verstuurd wordt.

Informatie privacybeleid Per Lui:
Per Lui kan de consumenteninformatie gebruiken voor nieuwe doeleinden die nog niet voorzien zijn in ons privacy-beleid. In dat geval, zullen wij contact met u opnemen alvorens uw gegevens te gebruiken voor deze nieuwe doeleinden, om u op de hoogte te stellen van de wijzigingen aan ons reglement voor de bescherming van persoonlijke gegevens en om u de kans te bieden uw deelname te weigeren.

Op verzoek verlenen wij aan de bezoekers van onze site toegang tot alle informatie die wij van hen bijhouden. Als u toegang wenst tot deze informatie, gelieve u contact met ons op te nemen.

Op verzoek bedienen wij de bezoekers van onze site de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van hem bijhouden, te corrigeren. Als uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren, gelieve u contact met ons op te nemen op het hierboven vermelde adres. Als u vindt dat onze site niet in overeenstemming is met ons privacybeleid, neem dan contact op met ons bedrijf zelf.


Datum 26 juni 2020 Sylvana
Momenteel uitverkocht Stuur mij een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.