Skip links
  • Voor 16.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending bij besteding vanaf €80,-
  • Uniek aanbod van topmerken!

Bestelling & Bezorging

Veelgestelde vragen over het bestellen en bezorgen van producten bij Per Lui.

Bestelling

Hoe weet ik of mijn bestelling in goede orde is ontvangen?
Per Lui stuurt u naar het afronden van uw bestelling altijd een ontvangstbevestiging. Hierin staan uw gegevens en de door u bestelde artikelen vermeld.
Wanneer u geen ontvangstbevestiging heeft ontvangen, willen wij u vragen contact met ons op te nemen.

Ontvang ik een bevestiging van mijn bestelling?
U ontvangt een orderbevestiging per e-mail van uw bestelling. U ontvangt tevens een e-mail zodra uw bestelling wordt verzonden. Het is daarom belangrijk dat uw tijdens uw bestelling het juiste e-mailadres aan ons geeft.

Waarom heb ik geen orderbevestiging ontvangen?
Per Lui stuurt u na het afronden van uw bestelling altijd een ontvangstbevestiging. Wanneer u deze niet ontvangt, kan het zijn dat u uw e-mailadres niet juist heeft ingevuld. Wij willen u vragen om dan contact met ons op te nemen, zodat wij kunnen kijken of uw order juist is doorgekomen.

Kan ik een artikel toevoegen aan mijn bestelling als deze is afgerond?
Als uw bestelling is afgerond is het helaas niet meer mogelijk om een artikel toe te voegen aan uw bestelling. U heeft wel de mogelijkheid om een nieuwe bestelling te plaatsen en uw bestelling vervolgens te laten samenvoegen. U dient hiervoor een e-mail te sturen, met daarin uw gegevens en uw ordernummer vermeld en de vraag of wij uw bestelling willen samenvoegen.

Kan ik een reeds geplaatste bestelling nog annuleren?
Wanneer uw bestelling nog niet verzonden is, is het mogelijk uw bestelling te annuleren. U kunt contact opnemen met ons via de e-mail. Vermeld hierbij naast uw vraag, tevens uw gegevens en ordernummer.

Wat moet ik doen als ik een foutmelding krijg bij het plaatsen van een bestelling?
Als u een foutmelding krijgt en u zeker weet dat u alle gegevens juist heeft ingevoerd, kunt u het proberen om uw gehele browser opnieuw op te starten en het nogmaals te proberen. Wanneer dit niet werkt willen wij u vriendelijk verzoeken om contact met ons op te nemen.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen in de winkel?
U kunt er voor kiezen om een product die u heeft besteld af te komen halen bij de winkel van Per Lui. Zodra u de bestelling heeft geplaatst ontvangt u een bevestiging via de e-mail. Vanaf dat moment dat u de e-mail heeft ontvangen, kunt u bij ons in de winkel de bestelling afhalen.

Bezorging

Hoe wordt de bestelling bezorgd?
Uw bestelling wordt thuisbezorgd door www.fietskoeriers.nl

Wat is de levertijd bij het plaatsen van een bestelling?
Indien de bestelling op werkdagen voor 16:00 uur is besteld, wordt uw bestelling dezelfde werkdag nog verzonden. De bestelling heeft u dan de volgende werkdag in huis.

Wat zijn de verzendkosten wanneer ik een bestelling thuis laat bezorgen?
Bij een besteding vanaf  80,- vraagt Per Lui geen bijdrage in de verzendkosten binnen Nederland, met uitzondering van alle afgeprijsde artikelen. Wanneer een aankoop onder dit bedrag uitkomt of bij een afgeprijsde artikel vraagt Per Lui een bijdrage van  3,95 per zending.

Kan ik de bestelde artikelen ook op een ander adres laten leveren?
Wanneer u een bestelling plaatst, kan u een afwijkend afleveradres invullen. U dient hiervoor de optie ‘ Afwijkend verzendadres gebruiken’ aan te vinken.


Datum 26 juni 2020 Sylvana
Momenteel uitverkocht Stuur mij een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.